Introduksjon

Det finnes mange magiske tall som skal bringe lykke, slik som både tallet tre, fem og syv, men syv kan også være en påminnelse om et litt overivrig levesett. På spilleautomaten 7 Sins møter vi de syv dødssynder i form av syv vakre kvinner. Hver kvinne representerer en av syndene, som i følge den katolske lære skal føre til andre laster og synder, og deretter et evig liv i fortapelse. 7 Sins er et spill fra produsenten Play’n GO. Spillet har fem hjul, tre rader og 243 måter å vinne på. Det finnes også en høy toppgevinst i spillet, på 70 000 mynter.

De syv dødssynder handler om syv ulike handlinger hvor mennesket bryter med Guds lov, enten bevisst eller ubevisst. Syndene handler om grådighet og hovmod, lyst og misunnelse, fråtseri, vrede og begjær. Hver av de syv kvinnene vi møter på spillet bærer én synd hver. 7 Sins er et vakkert utformet spill, og det ligger mye god underholdning i spillet til tross for et kanskje dystert tema, for noen. Det er også mulig å vinne ganske høye gevinster i spillet, spesielt ved hjelp av de ulike funksjonene som spillet byr på. Det er nesten slik at du blir belønnet om du skulle være uheldig og ta feil valg.

Gevinstlinjer og innskudd

Når vi begynner å spille 7 Sins blir vi møtt av syv vakre og frodige kvinner som hver bærer på en av de ulike syndene. De vakre kvinnene er også en del av symbolene som spinnes frem på spillets hjul. De er vanskelige å motstå både på grunn av sin skjønnhet, og de ulike verdiene de representerer. For å spille deg gjennom de ulike syndene må du gjøre en innsats i spillet. Myntstørrelsen i spillet kan justeres fra 0,2 til 100. 7 Sins har hele 243 gevinstlinjer, og en RTP på ca. 96 %. Det betyr at det er gode vinnermuligheter.

Tema og design

De syv dødssynder er noe som stort sett har tilhørt den katolske kirke. De er blitt filmatisert, og nå kan du også spille deg gjennom dem på spilleautomaten 7 Sins. De handler i utgangspunktet om syv ulike ting vi bør unngå å gjøre i livet for å få et godt liv. På mange måter blir 7 Sins litt motsigende i forhold til det syndene står for. Vi vil gjerne spill og vinne, og ha mye god underholdning. Grafikken i spillet er vakkert laget til i mørke og duse farger, noe som skaper en helt egen stemning i spillet. Musikken er også tilpasset spillet på en god måte.

Bonusfunksjoner

Det er flere gode bonusfunksjoner på spilleautomaten 7 Sins. Nok en gang blir det vanskelig å motstå én eller flere av de syv syndene når vi begynner å spille på automaten. Alle symbolene som spinnes frem, inneholder ulike verdier som du vinner om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Det ordinære wild-symbolet er tallet syv, og fungerer som en joker på hjul nummer én, tre og fem. Får du et symbol med to syv-tall på hjul to og fire, vil også dette fungere som en joker. Pandoras eske er scatter-symbolet i spillet, og tre like gir deg to ganger innsatsen din i gevinst.

Fordeler

7 Sins har enda litt flere funksjoner i spillet. Får du to pandoraesker frem på hjulet, kommer du til bonusrunden. I bonusrunden skal du velge en av syndene, men om du ikke vinner, vinner du likevel. Dette er den andre sjansen i spillet. Scatter-symbolet gir deg også gratisspinn om det spinnes frem tre like. 7 Sins er et spill med flere gode funksjoner, og du kan vinne opptil 70 000 mynter om du har flaks. Grafikken er vakkert laget til, med flotte detaljer samtidig som det hele er enkelt å forholde seg til. Dette er et spill som passer godt til både mobil og nettbrett.

Ulemper

Noen vil nok reagere litt på at det er laget et spill med de syv dødssynder som tema. Det er ikke alle som mener det skal underholdes med religion på den måten. Samtidig er det ikke noe syndig over spillet, dette er uskyldig underholdning. Det er mulig å vinne ganske høye gevinster på spillet, men dette er ikke en jackpotautomat. Det kunne vært spennende med et lite bonusspill på 7 Sins, i tillegg til bonusrundene. Pandoras eske legger godt til rette for dette. Selv om 70 000 mynter frister – ikke la deg friste til å spille for mer enn du har råd til å tape i spillet.

Oppsummering

De syv dødssynder har vært et aktuelt tema på ulike arenaer opp gjennom tidene. De har blitt filmatisert, og de er blitt diskutert, og nå kan du også spille deg gjennom dem på 7 Sins. Du blir møtt av syv vakre kvinner når du begynner å spille, og hver bærer på én av de syv syndene. De syv syndene kan faktisk gi deg ganske høye gevinster om du er heldig med de ulike symbolkombinasjonene på spillets hjul. Grafikken er flott laget til med mystikk, flotte, mørke farger og gode detaljer, samt vakker musikk. Det er vel verdt å prøve en runde på 7 Sins.