Introduksjon

Gjør deg klar for et fantastisk eventyr. Her kan du hive deg ut på leting etter de beste gevinstene. Age of the Gods: God of Storms er ytterligere et spill fra den populære Age of the Gods-serien. Med gresk mytologi som grunnlag, er denne tittelen basert på guds hav. Denne automaten får opp pulsen, og adrenalinnivået får seg et kick. Programvaren er laget av PlayTech, som er et kvalitetsstempel i seg selv, og de har laget en stor perle for deg som elsker fantasi-sjangeren. Her er det så mange spennende symboler, farger og funksjoner at du garantert ikke vil kjede deg.

Når Age of the Gods: God of Storms kommer opp på skjermen din, vil du garantert bli overrasket over hvor fantastisk designet dette spillet er. Ikke bare kan du følge med de progressive jackpotene på toppen, men du greier også lett å holde oversikten over dine egne spill. PlayTech er gode på grafikk, og i Age of the Gods: God of Storms har de lagt ned mye godt arbeide på dette feltet. Her finner du mye god 3D-grafikk. Også lydsporet er spennende. Positivt er det også at det er et stort sprang mellom laveste og høyeste mulige innsats.

Gevinstlinjer og innskudd

Automaten er 5×3, altså fem hjul på tre rader. Det er 25 gevinstlinjer i denne automaten. Gevinstlinjer er, som navnet tilsier, linjer du vinner på. Jo flere linjer desto flere vinnermuligheter! Du velger selv hvor mange du vil satse på, og innsatsbeløp per linje. Innsatsen justerer du på en enkel måte. Minste mulige innsats per linje er 0,01 mynter, mens høyeste er 10. Med et så stort sprang, passer automaten for alle lommebøker. Det gjelder også her at jo mer du satser, desto større blir en eventuell gevinst. Og jo flere linjer du satser på, desto større vinnermuligheter.

Tema og design

Age of the Gods: God of Storms har et ekstremt spennende tema. Det handler som sagt om guds hav. Her kan mye skje, inkludert stormer og ikke minst jackpoter. Så her lønner det seg å følge med. Selve automaten er fargerik, men den er også litt nedtonet. Den minner absolutt om gresk mytologi. Det er spennende å følge med på symbolene, ettersom de er lette å legge merke til på den hvite/beige bakgrunnen. Det er mange fine elementer med i dette spillet, og den subtile lyden er også en av dem. Lydsporet gjør atmosfæren litt mer mystisk.

Bonusfunksjoner

Det finnes fire progressive jackpoter i dette spillet: Power, Super Power, Extra Power og Ultimate Power. Du kan se de forskjellige progressive summene på toppen av skjermen. Wild-symboler utgjør en stor del av Age of Gods: God of Storms. Imidlertid er disse ikke noen vanlige wild-symbol, da det ikke bare er to forskjellige wild-symbol tilstede, men de er i tillegg stacked wilds. Forbered deg gjerne, for dette er ikke alt. Hvis du lander wild-symbolet, skipet, så vil du kunne utløse Wild Winds respinn-runden. Automaten har en RTP på hele 96,14 %, og er dermed det spillet i Age of Gods-serien med høyest tilbakebetalingsprosent.

Fordeler

Age of the Gods: God of Storms tilbyr spilling for både høyt og lavt budsjett med et stort sprang mellom laveste og høyeste innsats. At automaten er utviklet av PlayTech er et kvalitetsstempel i seg selv, de vet hva spillerne vil ha. Automaten får et stort pluss for hele fire herlige jackpoter, og i tillegg kan du hele tiden følge med på hvordan de vokser på et eget display øverst på skjermen. Mytologi som tema er alltid spennende, enten det er norrønt eller gresk som i dette tilfellet. Design og grafikk er absolutt bemerkelsesverdig. Et stort pluss også for den høye tilbakebetalingsprosenten på 94,14 %.

Ulemper

Ulemper med Age of the Gods: God of Storms er nok at lyden er litt for subtil noen ganger, men når du vinner blir den veldig høy. Det skaper store kontraster. Det skaper jo for så vidt også litt spenning, så her er overraskelsesmomenter i fleng. Spilleautomaten er fin å se på, men noen av funksjonene kunne gjerne vært litt større. For eksempel så kunne logoen vært litt større. I tillegg til fire proppfulle jackpoter i denne automaten, er det mange smågevinster underveis. Disse kunne vært litt større. Det er ellers ikke mange ulemper å finne med denne automaten.

Oppsummering

Age of the Gods: God of Storms, produsert av PlayTech, er en automat basert på gresk mytologi og guds hav. Her er det muligheter, for her kan du vinne opptil fire progressive jackpoter. I tillegg har Age of the Gods: God of Storms enormt mange bonusfunksjoner, noe du som kunde kan kose deg med. Både designet og temaet til automaten er originalt, men Age of the Gods: God of Storms er selvsagt med i Age of Gods-serien. Dette er en serie som er populær, noe du kommer til å skjønne etter du har spilt Age of the Gods: God of Storms. Er du klar for action?