Introduksjon

Gems Gone Wild er en klassisk fem gange tre rads spillautomat utviklet av Red Tiger Gaming. Navnet er et spill på det kjente fenomenet «Girls Gone Wild» fra 90-tallet, men da bør vi også gi beskjed om at du ikke må forvente halvnakne damer på denne automaten, slik som navnet kanskje tilsier. Du må heller forvente deg rad på rad med spennende edelstener i alle slags farger. Gems Gone Wild har en RTP på 95,1 % hvilket er litt lavere enn vil skulle ønske, men de gjør opp for det i spennende bonusfunksjoner, glitrende tema og gjennomført design.

Når du åpner Gems Gone Wild kan du forvente et enkelt design av edelstener sprakende i alle slags farger. Selv om temaet er enkelt, er det ikke kjedelig og du vil bli dratt inn i spillet av de elegante edelstenene. I tillegg har Gems Gone Wild en spennende wild-funksjon som vi vil komme tilbake til litt lengre nede. Spillet passer bra for både storspillere og «småspillere», siden de har stor variasjon i hvor mye du kan satse. Når du spiller på Gems Gone Wild kan du vinne opptil hele 600 ganger så mye som du satte inn.

Gevinstlinjer og innskudd

Gems Gone Wild er en klassisk spilleautomat med fem gange tre rader og 25 gevinstlinjer. Når du skal begynne å spille på Gems Gone Wild, må du først stille inn hvor mange gevinstlinjer du ønsker å spille på, for så å velge hvor mye du vil satse. Du kan satse fra så lite som 0,20 euro og helt opptil 500 euro per spinn. Det er supert at de har så store variasjoner siden da vil de aller fleste spillere kunne spille på den – både de som spiller stort, og de som foretrekker å spille for litt mindre.

Tema og design

Temaet til Gems Gone Wild er rett og slett så enkelt som edelstener. Designet er fokusert på glitz og glam, og det kan vi se allerede på logoen. Logoen har en stor diamant i bakgrunnen og skriften foran er i gull og er skinnende blank. Inne på spillet finner du edelstener i forskjellige farger, og de er designet veldig godt. De er skinnende polert. Bakgrunnen er enkel og ensfarget, og dette hjelper med å få edelstenene til å virkelig poppe ut av skjermen og du føler nesten du kan ta på de. Gems Gone Wild skinner av rikdom og eleganse.

Bonusfunksjoner

Den eneste bonusfunksjonen til Gems Gone Wild er at når som helst, kan et hvilket som helst symbol bli gjort om til et wild-symbol. Når du spinner vil du ofte se sirkler forme seg over noen av rutene, dette betyr at disse rutene kanskje vil bli gjort om til wild-symboler. Skulle dette skje, vil wild-symbolene forbli helt til du spinner en runde uten noen wild-symboler. For hvert wild-symbol som dukker opp vil du også få en re-spinn. Noen spillere vil kanskje synes det er litt ensformig med kun en bonusfunksjon, men selv om det bare er en, klarer den virkelig å få opp spenningen og forventningen.

Fordeler

Selv om temaet til Gems Gone Wild er noe så enkelt som edelstener, har Red Tiger Gaming klart å gjøre det meste ut av det. Designet er av topp kvalitet og har klart å få frem tema som rikdom, eleganse og eksklusivitet kun ved å designe edelstener. Gems Gone wild sin spesielle wild-symbol funksjon er også en stor fordel, du vet aldri hvilket symbol som plutselig vil bli omgjort til et wild-symbol. Denne funksjonen passer på å holde spenningen i spillet oppe og du vil elske det. Du vil alltid følge med i spenning på ringene over rutene.

Ulemper

Noen erfarne spillere som ser etter automater som tilbyr litt mer vil kanskje bli litt skuffet over Gems Gone Wild, den tilbyr kun én bonusfunksjon og dette er litt lite for mange. De har ikke scatter-symbol eller mulighet for bonusspill. Gems Gone Wild har også en RTP på kun 95,1 % hvilket er litt i laveste laget. Temaet til spilleautomaten er heller ikke det mest spennende og dersom du ser etter en spilleautomat som forteller en historie med temaet sitt vil kanskje Gems Gone Wild bli litt kjedelig for deg. Den passer derfor best til deg som liker enkle automater uten for mye styr.

Oppsummering

Gems Gone Wild sitt navn er en spinn på Girls Gone Wild, men temaet er noe helt annet. Er du klart for å bli omringet av edelstener? Da er Gems Gone Wild noe for deg. Red Tiger Gaming tar deg med til en annen verden av rikdom og diamanter med denne spilleautomaten. Den spennende wild-funksjon vil holde pulsen din høy, og du vil alltid vente i spenning på hvilke symbol som vil bli wild-symbol rundt neste spinn. Selv om spillet kan bli litt kjedelig for noen, vil de som foretrekker å holde det enkelt elske denne spilleautomaten. Lykke til og kos deg med Gems Gone Wild.