Introduksjon

Lucky 3 er en automat som er produsert av programvareprodusenten iSoftBet. Selve spilleautomaten er en videoautomat, noe som er svært spennende i seg selv. Lucky 3 er en automat som er tradisjonell, enkel, men også annerledes. Automaten har enkle fruktsymboler, som gjør spillet ekstra tradisjonelt. Vi kjenner jo alle til, og husker, de tradisjonelle automatene som har de spennende sitronene og vannmelonene som symboler. Dette er en automat for deg som vil prøve noe nytt, men med en tradisjonell vri. Du kan fort bli nostalgisk med denne slageren av en videoautomat. Automaten har et enkelt konsept, med utrolige flotte gevinster.

Når det kommer til funksjoner, wild-symboler og bonuser har iSoftBet valgt å være enkle. Denne automaten har ikke for mange funksjoner og bonuser, men den har til gjengjeld en svært god spillopplevelse. Her kan du kose deg og enkelt følge med på hva som skjer, uten avbrytelser. Det er jo spennende og gøy å spille på automater, og det ville iSoftBet forsterke med denne automaten, Lucky 3. Det er lett å plassere innsatser og det er lett å følge med på om du vinner. Dette er jo akkurat slik en ideell automat burde være! Vi skal så se nærmere på spillet.

Gevinstlinjer og innskudd

Spillet har fem hjul og fem rader, altså et rutenett. I spillet er det bare tre symboler. Disse symbolene er vannmelon, kirsebær og sitron, som har hver sin respektive rangering. Hvert symbol kan utgjøre linjer med tre, fire eller fem i et snitt på fem rader og fem kolonner. Utbetalingstabellen vises til venstre for rutenettet. Her kan du lett se de eventuelle gevinstene. Utbetalingstabellen har multiplikatorer fra 1–5 foran hver rad. Avhengig av hvilken rad du danner din linje med tre eller flere like symboler, vil din utbetaling multipliseres nettopp med den verdien. Du kan justere myntstørrelsen fra 0,01–1, og du må satse én mynt per gevinstlinje.

Tema og design

Designet er som sagt svært tradisjonelt. I Lucky 3 finnes det bare tre symboler, nemlig vannmelon, kirsebær og sitron. Men iSoftBet har vært nøyaktige og flinke med hvordan temaet er designet på denne automaten. Alle utbetalingstabellene og reglene er fint presentert. De er også svært enkle å finne når du navigerer rundt i spillet. Lydene er ganske subtile, men understreker fortsatt når du vinner. Designet og musikken passer godt sammen. Begge to har som mål å være enkle. Temaet er virkelig fargerikt, og du kommer garantert til å falle for alle de fine sammensetningene av farger designet byr på.

Bonusfunksjoner

Lucky 3 er en videoautomat som ikke har bonusspill. Den har heller ikke en progressiv jackpot. Men noe Lucky 3 har er multiplikatorer og autospill. Lucky 3 er som sagt en veldig enkel og tradisjonell automat med fem hjul og fem rader. På denne automaten finnes ikke wild-symboler, scatter-symboler eller gratisspinn. Dette er en automat som er enkel, tradisjonell og fin å følge med på. Lucky 3 har definitivt sjarmen uansett. Når du spiller Lucky 3 kan du være svært nostalgisk og bare nyte opplevelsen. Du får rett og slett nyte opplevelsen uten å bli avbrutt av høye lyder, eller ukjente funksjoner.

Fordeler

Fordelene med Lucky 3 er at det er en automat som på papiret tilbyr lite, men i virkeligheten får du svært mye mer tilbake. Hele stemningen og atmosfæren når du spiller på Lucky 3 kan ikke beskrives. Det må bare prøves. Funksjonene fungerer godt, og du blir ikke avbrutt av ting du ikke helt forstår. Dette er en tradisjonell automat med alt hva det måtte innebære. Opplevelsen du får av å spille på denne automaten er definitivt utenom det vanlige. Du kan sitte og kose deg, nyte grafikken og se hjulene spinne. Spillet passer utmerket for deg som leter etter en tradisjonell, men samtidig moderne automat.

Ulemper

Lucky 3 har ikke mange ulemper. Som sagt er dette en svært tradisjonell automat, så om du er en av dem som foretrekker det lille ekstra er nok denne automaten for enkel for deg. Denne automaten fokuserer på spillopplevelsen, og ikke nødvendigvis på mange bonuser, gratisspinn og wild-symboler. Dette gjør det ikke til en dårligere automat, men det er jo ikke alle som liker automater som ikke har bonusfunksjoner. Lucky 3 har også – etter enkeltes mening – et litt kjedelig tema, nemlig frukt. Dersom du foretrekker spennende actionspill eller spill med en handling, så blir kanskje Lucky 3 litt for tradisjonell.

Oppsummering

Lucky 3 er en tradisjonell og enkel videoautomat. Den er produsert av spillutvikleren iSoftBet. Dette er en utvikler som vet hva de gjør, og gjør ofte det lille ekstra for å bedre din opplevelse av spillene. På Lucky 3 kan du kose deg med de gammeldagse vannmelonene og sitronene. Det er jo noe svært koselig og nostalgisk over nettopp det! Dette er automaten for deg som liker å holde det enkelt, men som også liker å bli underholdt av moderne grafikk. Lucky 3 er flink til å underholde og gjøre deg svært spent på de eventuelle gevinstene. Er du litt nostalgisk? Da er Lucky 3 for deg.