Introduksjon

Rainbow Wilds er nok en videoautomat med et lykkebringende irsk tema, lansert i 2018. Denne gangen er det Iron Dog Studio som står bak. Spillprodusenten startet opp i 2017, og har allerede en portefølje på et titalls spill. Rainbow Wilds er en spilleautomat med irsk tema, om enn i en litt mer sukkersøt utgave enn sine konkurrenter. Alle stereotypene er på plass, fra grønnkledde alver til gullgryter og firkløvere. Rainbow Wilds byr på 1 024 måter å vinne på, fem hjul og fire rader. Av de mest verdifulle symbolene finner vi hjerter, harper og halvlitere med irsk øl. Frukt og bær har lavest verdi.

For deg som liker irsk tema og jakten på gullpotten, er Rainbow Wilds en optimal spilleautomat. Her får du all den spenningen som skal være tilstede i en automat med nevnte tema. Selv om gullgryta er et gjengangstema i irsk folklore, finnes ingen sådan i dette spillet, heller ingen jackpot. Derimot finnes det 1 024 gevinstlinjer, gratisspinn, kaskader, multiplikatorer og wild-symboler i alle varianter: Sticky wild-symboler, ekspanderende wild-symboler og standard regnbue wild-symboler. I bakgrunnen høres harpemusikk i livlige toner, som skaper ekstra spenning, spesielt når hjulene spinner og når du får en vinnerkombinasjon. Spillets RTP er 96 %, som er tålelig bra.

Gevinstlinjer og innskudd

Rainbow Wilds kan skryte av 1 024 gevinstlinjer, eller 1 024 måter å vinne på. Du kan justere myntstørrelsen fra 0,5 til 100. Du velger selv hvor mange gevinstlinjer du vil satse på. Du vinner ganske ofte i spillet, noe som er veldig motiverende. Det er dog små summer det er snakk om, hvis ikke du satser stort. Spillets RTP er på 96 %, som er absolutt akseptabelt, og betyr at det er gode vinnermuligheter. Du kan vinne maksimalt 300 000 mynter, noe som er veldig bra. Dog må du smøre deg med litt tålmodighet og spille en stund før du kan vinne så mye.

Tema og design

Temaet er velkjent. Mange spillutviklere har hengt seg på bølgen med grønnkledde gnomer, gullgryter og firkløvere. Med Rainbow Wilds har Iron Dog Studio endret litt på grunnoppskriften og tilsatt litt ekstra søtningsstoff. Gnomene er nusselige og fruktsymbolene til å spise opp. Det er ikke umulig at denne automaten er ment for det kvinnelige publikumet, uten at det skal bekreftes med sikkerhet. Her finnes i hvert fall fargeglad grafikk, fine funksjoner og god irsk musikk i bakgrunnen. Harpemusikken blir mer intens hver gang du vinner, enten du vinner lite eller stort. Dette bidrar litt ekstra til spenningen i spillet.

Bonusfunksjoner

Rainbow Wilds har hele 1 024 måter å vinne på. Her finnes wild-symboler i alle former: Sticky wild-symboler, ekspanderende wild-symboler og wild-symbolet Star, samt spennende gratisspinn og multiplikatorer. Alle kommer hendig med og hjelper deg til å vinne. Det er mange smågevinster å hente på denne automaten. Du kan også være heldig å vinne opptil 300 000 mynter med de riktige kombinasjonene og en god dose spillerlykke. Spillet har en RTP på 96 %, så vinnersjansene er absolutt tilstede. Som på mange andre automater, avhenger gevinsten av innsatsen: Jo mer du satser, desto større blir en eventuell gevinst.

Fordeler

Den største fordelen er spillets tema og grafikk. De søte gnomene, de fargerike symbolene og de søte fruktene gir mersmak. En annen ting som vekker appetitten er alle de små og hyppige gevinstene du får underveis i spillet. Wild-symbolene er mange, og gir deg overraskende vinnerkombinasjoner. Er du heldig kan du hente ut store summer også, faktisk helt opptil 300 000 mynter. Spillets RTP på 96 % er bedre enn mange andre spilleautomater på markedet. En annen stor fordel er at spillet er spesielt utviklet for mobilbruk. Dermed får du en smidig spillopplevelse uansett operativsystem, så lenge du har tilgang til internett.

Ulemper

Liker du enkle spilleautomater med mange vinnermuligheter, er Rainbow Wilds et spill du bør prøve. Dog skal du være veldig tålmodig hvis det er toppgevinsten du er ute etter. Spillet gir deg en rekke små utbetalinger, men den store summen lar vente på seg. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, heter det. Spillet har en RTP på hele 96 %, så vinnermulighetene er definitivt tilstede. Grafikken er absolutt tiltalende med fargeglade karakterer. Bakgrunnsmusikken er ikke til å ta feil av, og irske toner gir god stemning til temaet. Og når du vinner, stemmer harpene i med høylytte toner for å markere begivenheten.

Oppsummering

Rainbow Wilds er en ny videoautomat fra Iron Dog Studio. Den ble lansert i 2018 som en videoautomat for mobile enheter, men kan selvfølgelig også brukes på PC. Her har Iron Dog Studio hengt seg på det alltid populære temaet om lykkebringende gnomer og gullgryter fra irsk folklore. De har søtet opp temaet med fargeglade og søte gnomer, og enda søtere fruktsymboler. De har definitivt skapt et appetittvekkende og tiltalende design, som gjør at du vil tilbringe litt tid på automaten. Med 1 024 gevinstlinjer og en RTP på 96 % er det mange vinnermuligheter, med både små og store gevinster.